Wireskæring

Med ubegrænset skæredybde skærer vi gennem beton og andre hårde materialer.

Wireskæring

Professionel wireskæring

Vi hjælper dig med at skære helt igennem tykke bygningskonstruktioner. Kontakt os allerede i dag og indhent et tilbud hvis du har brug for hjælp til wireskæring. Vi hjælper både privatpersoner og har stor erfaring indenfor erhverv.

Med en diamantbesat wire har vi mulighed for at skære igennem alle hårde materialer når du f.eks. skal have lavet hul til en dør, revet en væg ned eller i forbindelse med et kloak- eller renoveringsprojekt. Skæredybden er ubegrænset. Derfor har vi mulighed for at hjælpe dig med alle typer projekter.

Kontakt os allerede i dag og fortæl, hvad vi kan hjælpe med, så står vi klar med et uforpligtende tilbud.

Projekter i alle størrelser

Vores store erfaring inden for diamantskæring gør os i stand til at varetage projekter i alle størrelser. Wireskæring er særligt fordelagtigt når der skal skæres i betonkonstruktioner som vægge og fundamenter, og det er muligt at lave skæve og besværlige skæringer.

Vi stræber altid efter at være de bedste på markedet. Vi holder os hele tiden opdateret med ny viden og hvilke maskiner der giver de bedste resultater på de forskellige opgaver vi er ude på.

Vi sætter grundighed og kvalitet højt på dagsordenen – både i vores resultater, men særligt også i forhold til forventningsafstemning og dialog med dig som kunde.

Få et tilbud på din opgave

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?
Udfyld formularen her – så vender vi retur hurtigst muligt.